به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دبیرخانه اجلاس سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف، در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت مواد غذایی و اصلاح و ترویج الگوی مصرف، مبتنی بر برنامههای راهبردی وزارت بهداشت، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور» در نظر دارد نخستین همایش ملی “سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف” را با مشارکت سازمان غذا و دارو، وزارت صمت، سازمان نظام پزشکی، شورای عالی سلامت، سازمان شیلات و شورای سیاستگذاری صدا و سیما، ۲۴ مهر ۱۴۰۰ همزمان با روز جهانی غذا در محل انستیتو تحقیقات و تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار نماید.
برای مطالعه بهترین مقالات در حوزه سلامت غذایی مجله سالوت را مطالعه کنید |
همچنین در این همایش برای اولین بار “نشان ملی تغذیه” به تولید کنندگان و خدمات دهندگان و افراد شاخص و کارآمد در این حوزه بر اساس دستورالعمل مصوب شورای عالی انستیتو اعطا خواهد شد.
بر اساس تصمیم نهایی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور» و شورای سیاست گذاری نشان ملی تغذیه، مؤسسه فرهنگی و هنری «عصر گفتگوی قلم» به عنوان دبیرخانه اجرایی اجلاس ملی سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف جهت پیگیری امور مربوط به ثبت نام و سایر امور اجرایی مربوط به این نشان ملی آغاز به کار کرد.
همین حالا با سس انبه سالوت بیشتر آشنا شوید. |
ضوابط ثبت نام کنندگان جهت حضور در فرآیند ارزیابی نشان ملی تغذیه
۱- ثبت نام جهت حضور در فرآیند کارشناسی به تنهایی موجب اخذ نشان نمیگردد و ثبت نام کننده حتماً باید امتیازات و تأییدات کمیته علمی و ارزیابی را اخذ نماید.
۲- با توجه به اینکه محصولات تولیدی نیاز به تأییدات آزمایشگاهی دارند، هزینههای مربوطه طبق تعرفه آزمایشگاه مورد تأیید سازمان غذا و دارو، با ثبت نام کننده است.