سالاد ماکارانی

طرز تهیه سالاد ماکارانی

طرز تهیه سالاد ماکارانی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

سالاد ماکارانی به دلیل داشتن ژامبون و سس و انواع سبزیجات به عنوان غذای اصلی هم شمرده می‌شود. این غذا بسیار محبوب و لذیذ می‌باشد و انتخابی مناسب برای مهمانی‌ها است.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارانی

  • ژامبون گوشت یا مرغ: 300 گرم
  • ماکارانی: 300 گرم
  • خیارشور: 6 عدد
  • نخود فرنگی: 100 گرم
  • ذرت: 100 گرم
  • سس مایونز سالوت: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور پخت سالاد ماکارانی

در ابتدا در قابلمه‌ای مقداری آب را حرارت داده پس از اینکه به جوش آمد یک قاشق روغن را به همراه مقداری نمک به آن اضافه کرده و ماکارانی ها را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از گذشت ده دقیقه ماکارانی را با آب سرد آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم تا آب خارج شود.

سپس ژامبون‌ها را به شکل دلخواه خورد کرده و در ظرفی بزرگ می‌ریزیم. ماکارانی‌ها را درون ظرف ریخته سپس ذرت و نخود فرنگی را اضافه می‌کنیم. سس مایونز را درون ظرفی ریخته و به آن مقداری نمک و فلفل، آبلیمو و در صورت دلخواه کمی شوید هم اضافه می‌کنیم و به خوبی سس را هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

سس را به را سالادمان اضافه کرده و آرام مخلوط می‌کنیم تا موادمان له نشود و سس به تمامی موادمان برسد. سس را یک ساعت قبل از سرو به مواد اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید. غذای شما آماده سرو می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن