سوسیس لقمه‌ای

طرز تهیه رول سوسیس لقمه‌ای

طرز تهیه رول سوسیس لقمه‌ای

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

رول سوسیس غذایی سبک ومتنوع است که برای میان وعه هم می‌توان از آن استفاده کرد. سرآغاز این نوع غذا از کشور فرانسه و از قرن نوزدهم می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه رول سوسیس لقمه‌ای

  • آب ولرم: یک فنجان
  • نمک: 1قاشق چایخوری
  • مخمر: 1بسته
  • هات داگ: 8عدد بزرگ
  • زرده تخم مرغ: 1عدد
  • آب جوش: 3فنجان
  • آرد: 5فنجان
  • روغن: 3قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین: 3قاشق غذاخوری
  • شکر سالوت: 2قاشق غذاخوری

دستورپخت رول سوسیس لقمه ای

برای درست کردن خمیر ابتدا یک فنجان آب گرم را درون مخلوط کن ریخته سپس شکر را اضافه کرده و تا جایی که به خوبی حل شود هم می‌زنیم. مخمر خشک را بر روی آن پاشیده و مدت پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا به عمل بیاید. بعد از آن مخلوط کن را روشن کرده و آرد، روغن و نمک را کم کم به مخمر اضافه کنید. هنگامی که خمیر یکدستی داشتید آن را درون ظرفی قرار داده و روی آن را به مدت نیم ساعت یک سلفون بکشید تا خمیر حجم بگیرد. سپس خمیر را بر روی یک صافی که برآن آرد پاشیده شده پهن کرده و به تیکه های مساوی تقسیم کنید.

بعداز آن هات داگ‌ها را به دونیم تقسیم کرده و درجه فر را به روی 220درجه سانتیگراد قرار دهید. خمیر را به صورت طناب برش‌های طولی زده و به دور سوسیس‌ها تا سه دور بپیچید و انتهای آن را به سوسیس فشار دهید. در قابلمه ای سه لیوان آبجوش ریخته و جوش شیرین را به آن اضافه کرده و هم بزنید. لقمه‌ها را درون قابلمه کرده و روی کاغذ پوستی بگذارید. سپس زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و با برس روی لقمه‌ها را بپوشانید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. لقمه‌ها را به مدت شش دقیقه درون فر قرار داده و بعد با انواع سس آماده سرو می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن