فرنی کاراملی

طرز تهیه فرنی کاراملی

طرز تهیه فرنی کاراملی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

فرنی غذایی بسیار مقوی، خوشمزه و لذیذ است که در طعم‌های متفاوتی می‌توان استفاده کرد. این غذا برای کودکان بسیار دلپذیر می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه فرنی کاراملی

  • شیر پرچرب: 1 لیتر
  • شکر سالوت: 4 قاشق غذاخوری
  • آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: نصف فنجان
  • عرق هل: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
  • کرم کارامل آماده: 1 بسته
  • پودر دارچین یا خلال پسته: به مقدار کافی

دستور پخت فرنی کاراملی

آرد گندم و آرد برنج را داخل الک ریخته و الک می‌کنیم. سپس مواد را در تابه‌ای ریخته و به روی حرارت ملایم پانزده دقیقه تفت می‌دهیم. بعد از گذشت پانزده دقیقه دوباره آرد را الک می‌کنیم و آرد را کنار گذاشته تا خنک شود. بعد از آن در قابلمه‌ای شیر سرد و کارامل را می‌ریزیم. در ادامه با استفاده از همزن مخلوط را خوب هم زده تا کارامل در شیر حل شود و بعد آرد را اضافه می‌کنیم و همچنان به هم زدن ادامه می‌دهیم تا آرد گوله نشود.

سپس پنج دقیقه که گذشت شکر، عرق هل و گلاب را اضافه می‌کنیم و به مدت سی دقیقه هم می‌زنیم. هنگامی که فرنی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمیداریم. خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و با همزن به خوبی هم می‌زنیم تا مقداری روان شود. سپس به قابلمه اضافه کرده و هم می‌زنیم. در آخر فرنی را کنار گذاشته تا کاملا خنک شود و روی آن را با پودر دارچین یا خلال پسته تزئین می‌کنیم. فرنی شما آماده سرو می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن