طرز تهیه کوفته مراکشی باسس انار

کوفته مراکشی با سس انار

کوفته مراکشی با سس انار

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کوفته مراکشی غذای خانگی و سریع برای میهمانی‌ها و مراسم‌ها است.

مواد لازم برای تهیه کوفته مراکشی با سس انار

  • گوشت چرخ‌کرده: 450 گرم
  • سیر بزرگ: 4-5 حبه، ریز خرد شده
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سبزیجات خرد شده: 1 فنجان – جعفری، نعناع، گشنیز یا مخلوط
  • زیره آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری
  • دارچین آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل تازه آسیاب شده: 1/2 قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری: 1/4فنجان تا 1/2فنجان
  • سس انار سالوت: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به میزان کافی

دستورپخت کوفته مراکشی با سس انار

گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات، 2 عدد تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم سپس نمک، دارچین، فلفل تازه، زیره آسیاب شده و سیر را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

بعد از این مرحله آرد سوخاری را به آن اضافه کرده و ابتدا مخلوط کرده و به شکل توپ در می‌آوریم.

سپس تعدادی از کوفته‌ها را در روغن زیتون سرخ می‌کنیم بعد از پخت آن سس انار سالوت را روی کوفته‌ها ریخته و سرو می‌کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به بالای صفحه بردن