کوفته مراکشی غذای خانگی و سریع برای میهمانیها و مراسمها است.
مواد لازم برای تهیه کوفته مراکشی با سس انار
- گوشت چرخکرده: 450 گرم
- سیر بزرگ: 4-5 حبه، ریز خرد شده
- تخم مرغ: 2 عدد
- سبزیجات خرد شده: 1 فنجان – جعفری، نعناع، گشنیز یا مخلوط
- زیره آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری
- دارچین آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- فلفل تازه آسیاب شده: 1/2 قاشق چای خوری
- آرد سوخاری: 1/4فنجان تا 1/2فنجان
- سس انار سالوت: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به میزان کافی
دستورپخت کوفته مراکشی با سس انار
گوشت چرخکرده، سبزیجات، 2 عدد تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط میکنیم سپس نمک، دارچین، فلفل تازه، زیره آسیاب شده و سیر را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
بعد از این مرحله آرد سوخاری را به آن اضافه کرده و ابتدا مخلوط کرده و به شکل توپ در میآوریم.
سپس تعدادی از کوفتهها را در روغن زیتون سرخ میکنیم بعد از پخت آن سس انار سالوت را روی کوفتهها ریخته و سرو میکنیم.