طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر

طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

بادمجان شکم ‌پر یک غذای سنتی و معروف ایرانی است که متعلق به استان‌های شمالی و شمال غرب می‌باشد. این غذا در برخی از شهرها به عنوان غذای مجلسی استفاده می‌شود. بادمجان شکم پر با مواد و طعم‌های مختلفی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

  • بادمجان: 4عدد
  • گوجه‌ فرنگی: 3عدد
  • گوشت چرخ کرده: 200گرم
  • پیاز: 2عدد
  • سبزی معطر: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 3قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدارکافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

دستور پخت بادمجان شکم پر

برای گرفتن تلخی بادمجان آن‌ها را پوست کنده، شسته و در یک ظرف قرار می‌دهیم و روی آن مقداری نمک پاشیده و مقداری صبر می‌کنیم تا آب بادمجان‌ها خالی شود. همزمان مقداری پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه تفت می‌دهیم. یک مقدار که پیاز سرخ شد زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم مقداری که با پیاز یکدست شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم آن را تفت می‌دهیم تا به خوبی سرخ شود. نیمی را کنار گذاشته و گوشت چرخ کرده را به باقی آن اضافه می‌کنیم. گوشت را به مقداری که رنگ آن عوض شود تفت می‌دهیم سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و نیمی از سبزی معطر را اضافه می‌کنیم. پس از اینکه همه مواد یکدست شدند آن را کنار می‌گذاریم. سپس گوجه فرنگی را برداشته رنده کرده و همراه با یک لیوان درون یک قابلمه می‌ریزیم و نیمه مخلوط پیاز و رب گوجه سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم. هنگامی که آب به جوش آمد مقداری نمک و فلفل سیاه را به همراه نیم دیگر سبزی معطر به آن اضافه می‌کنیم بعد از 5 دقیقه حرارت دیدن آن را برداشته و کنار می‌گذاریم. سپس بادمجان‌ها را برداشته آبکشی کرده و به صورت طولی برش می‌دهیم. بادمجان‌ها را درتابه به طور کامل سرخ می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم کمی خنک شود و با مایه گوشت آن ها را پر می‌کنیم. بعداز اینکه شکم بادمجان‌ها را پر کردیم آن هارا در قابلمه سس گوجه فرنگی چیده و به روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به آرامی پخته و آماده سرو شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به بالای صفحه بردن