فرنی غذایی بسیار مقوی، خوشمزه و لذیذ است که در طعمهای متفاوتی میتوان استفاده کرد. این غذا برای کودکان بسیار دلپذیر میباشد.
مواد لازم برای تهیه فرنی کاراملی
- شیر پرچرب: 1 لیتر
- شکر سالوت: 4 قاشق غذاخوری
- آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
- آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری
- آرد نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
- گلاب: نصف فنجان
- عرق هل: 2 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
- کرم کارامل آماده: 1 بسته
- پودر دارچین یا خلال پسته: به مقدار کافی
دستور پخت فرنی کاراملی
آرد گندم و آرد برنج را داخل الک ریخته و الک میکنیم. سپس مواد را در تابهای ریخته و به روی حرارت ملایم پانزده دقیقه تفت میدهیم. بعد از گذشت پانزده دقیقه دوباره آرد را الک میکنیم و آرد را کنار گذاشته تا خنک شود. بعد از آن در قابلمهای شیر سرد و کارامل را میریزیم. در ادامه با استفاده از همزن مخلوط را خوب هم زده تا کارامل در شیر حل شود و بعد آرد را اضافه میکنیم و همچنان به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد گوله نشود.
سپس پنج دقیقه که گذشت شکر، عرق هل و گلاب را اضافه میکنیم و به مدت سی دقیقه هم میزنیم. هنگامی که فرنی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمیداریم. خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و با همزن به خوبی هم میزنیم تا مقداری روان شود. سپس به قابلمه اضافه کرده و هم میزنیم. در آخر فرنی را کنار گذاشته تا کاملا خنک شود و روی آن را با پودر دارچین یا خلال پسته تزئین میکنیم. فرنی شما آماده سرو میباشد.