رول سوسیس غذایی سبک ومتنوع است که برای میان وعه هم میتوان از آن استفاده کرد. سرآغاز این نوع غذا از کشور فرانسه و از قرن نوزدهم میباشد.
مواد لازم برای تهیه رول سوسیس لقمهای
- آب ولرم: یک فنجان
- نمک: 1قاشق چایخوری
- مخمر: 1بسته
- هات داگ: 8عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ: 1عدد
- آب جوش: 3فنجان
- آرد: 5فنجان
- روغن: 3قاشق غذاخوری
- جوش شیرین: 3قاشق غذاخوری
- شکر سالوت: 2قاشق غذاخوری
دستورپخت رول سوسیس لقمه ای
برای درست کردن خمیر ابتدا یک فنجان آب گرم را درون مخلوط کن ریخته سپس شکر را اضافه کرده و تا جایی که به خوبی حل شود هم میزنیم. مخمر خشک را بر روی آن پاشیده و مدت پنج دقیقه صبر میکنیم تا به عمل بیاید. بعد از آن مخلوط کن را روشن کرده و آرد، روغن و نمک را کم کم به مخمر اضافه کنید. هنگامی که خمیر یکدستی داشتید آن را درون ظرفی قرار داده و روی آن را به مدت نیم ساعت یک سلفون بکشید تا خمیر حجم بگیرد. سپس خمیر را بر روی یک صافی که برآن آرد پاشیده شده پهن کرده و به تیکه های مساوی تقسیم کنید.
بعداز آن هات داگها را به دونیم تقسیم کرده و درجه فر را به روی 220درجه سانتیگراد قرار دهید. خمیر را به صورت طناب برشهای طولی زده و به دور سوسیسها تا سه دور بپیچید و انتهای آن را به سوسیس فشار دهید. در قابلمه ای سه لیوان آبجوش ریخته و جوش شیرین را به آن اضافه کرده و هم بزنید. لقمهها را درون قابلمه کرده و روی کاغذ پوستی بگذارید. سپس زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و با برس روی لقمهها را بپوشانید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. لقمهها را به مدت شش دقیقه درون فر قرار داده و بعد با انواع سس آماده سرو میباشد.