یکی از جذابیتهای ماه مبارک رمضان، افطار و غذاهای جذابی است که در وعده افطار میل میکنیم.زولبیا یکی از پرطرفدارترین شیرینیهای ماه مبارک رمضان است، البته به همراه بامیه.برای همین در این مقاله دستور پخت زولبیا را آموزش خواهیم داد
در این مقاله قصد داریم به دستور پخت زولبیا را آموزش دهیم، تا بتوانید بسیار سالم تر و خومشزه در منزل زولبیا تهیه کنید.
پس در ادامه همراه ما باشید با دستور پخت زولبیا.(ویدئو در پایان بخش بعدی قرار داده شده است)
برای مطالعه بهترین مقالات در حوزه سلامت غذایی مجله سالوت را مطالعه کنید |
با دستور پخت زولبیا آشنا شوید:
در ادامه این مقاله با دستور پخت زولبیا آشنا خواهید شد.برای پخت زولبیا شما به مواد زیر نیاز دارید.
مواد مورد نیاز برای پخت زولبیا:
در دستور پخت زولبیا ما با دو بخش مواد اولیه زولبیا و مواد اولیه شربت آن روبرو خواهیم بود که هر کدام را باید جدا درست کنیم.
مواد اولیه زولبیا:
مواد اولیه زولبیا عبارتند از:
- نشاسته گندم
- ماست چکیده
- زعفران دم کرده
- آرد
- جوش شیرین
- روغن جامد و آب
برای مشاهده مقادیر هرکدام از مواد اولیه زولبیا به ویدئو مراجعه کنید.
مواد اولیه شربت زولبیا:
- شکر
- آب
- گلاب
- زعفران دم کرده
- گلوکز
- جوهر لیمو
در ادامه فیلم آموزش دستور پخت زولبیا را خواهید دید:
معایب زولبیا:
در ادامه مقاله دستور پخت زولبیا به معایب آن خواهیم پرداخت.
زولبیا بخاطر قند و چربی بسیار و حرارتی که در زمان پخت میبیند ارزش غذایی بسیار کمی دارد.
هر دانه بامیه 80 کالری دارد و 100 گرم زولبیا 450 کالری . مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند در حالی که جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد 2 تا 3 ساعت طول میکشد.
با جدیدترین محصول سالوت یعنی سس انار آشنا شوید |
بسیاری از قنادیها برای پخت زولبیا از روغن جامد استفاده میکنند که چربی اشباع بسیار زیادی دارد و ممکن است بدن شما را دچار مشکل کند و این چربی اشتباع موجب انسداد عروق شود.
همچنین در بعضی قنادی های نامعتبر ممکن است از یک روغن تا چندین بار استفاده کنند که رنگ روغن رو به سیاهی میزند و زولبیای تهیه شده از این روغن میتواند شدیدا سرطانزا باشد.
استفاده از زولبیا بدلیل قند و چربی بسیار زیادی که دارد موجب افزایش وزن و بوجود امدن بسیاری از بیماری ها در بدن میشود و استفاده بیش از حد از آن در وعده افطار موجب رفلاکس معده خواهد شد.
مصرف زولبیا به معنی مصرف قند و چربی زیاد است.افطار کردن با حجم بالای قند در بیماران مبتلا به ریفلاکس (بازگشت اسید معده به داخل مری) موجب تشدید علائم آنها شده و سلامت آنها را به خطر میاندازد.چربی موجود در این شیرینی نیز زیاد است و همین موضوع سبب کندی تخلیه معده میشود که برای سلامت مضر است.
مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید:
1 دیدگاه دربارهٔ «دستور پخت زولبیا، در کمتر از ده دقیقه»
چه نکات مهم و کارسازی گفته شد من نمیدونستم الان یاد گرفتم واقعا خوب بود مرسی