طرز تهیه اسفناج پلو

طرز تهیه اسفناج پلو

طرز تهیه اسفناج پلو

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

اسفناج پلو یک غذای خوشمزه و لذیذ می‌باشد. اسفناج، سبزی با ارزش غذایی بسیار بالا است که امروز در سبد غذایی روزمره خیلی کمتر به چشم میخورد. با خوردن این غذای خوشمزه از این سبزی مقوی بهره ببرید، خصوصا بخاطر ارزش غذایی بالا این پلوی جذاب و خوشمزه گزینه‌ی خوبی برای کودکان حساب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

  • اسفناج: 800گرم
  • برنج: 5پیمانه
  • گشنیز خرد شده: 200گرم
  • پیاز: 5عدد
  • گوشت چرخ کرده: 400گرم
  • سیر: 6تا4 حبه
  • زردچوبه: 2قاشق چایخوری
  • ادویه پلویی: 1قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقداری کافی
  • دارچین: 1قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • سیب زمینی: 1عدد

دستور پخت اسفناج پلو

مقداری برنج را شسته و خیس می‌کنیم. 3عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه تفت می‌دهیم مقداری که طلایی شد گوشت را به آن اضافه کرده تا مقداری که خامه آن گرفته شود تفت می‌دهیم. سپس ادویه هارو اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن زعفران دم کرده را همراه با نصف لیوان آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم. اسفناج‌ها را به صورت ساقه ریز و برگ درشت‌تر خرد می‌کنیم. بقیه پیاز ها را تفت داده و سیر را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از کمی تفت دادن سپس اسفناج‌ها را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. گشنیز و گوشت سرخ شده را اضافه می‌کنیم.

برنج را به همراه آب، کره، روغن و نمک روی حرارت قرار داده اجازه می‌دهیم آب برنج کشیده شود و تقریبا به مرحله‌ی دم گذاشتن برسد. در این مرحله مخلوط اسفناج و گوشت را با برنج مخلوط می‌کنیم. سپس کف قابلمه را روغن و یک قاشق زعفران دم کرده را ریخته و کنجد و سیب زمینی ورقه‌ای می‌گذاریم. بعد برنج مخلوط شده را اضافه کرده و وری حرارت ملایم دم می‌گذاریم. اسفناج پلوی شما آماده سرو می‌باشد.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن